Allt du behöver veta

Stafettmaran 2019 31 augusti.

Start kl 11:00

Hur anmäler jag mig?

Anmälan kan endast göras här på vår hemsida.

Ni fyller i namnet på laget, samt ansvarig lagkapten som vi sköter all kommunikation med gällande stafettmaran. Nummerlapparna kommer att skickas ut till lagledaren ca 2 veckor innan start. Stafettpinne med chip lämnas ut i Ystad tävlingsdagen från kl 09:00 fram till 10:30 i Stafettmarans tält i startområdet.

Hur många ska man vara ?

Tanken är man ska vara 10 personer i varje lag, men skulle någon vilja springa dubbla sträckor så får ni vända er till tävlingsledningen så får vi bedöma detta.

Jag kan inte starta – kan jag få pengarna åter?

Det går ej att avboka din startplats. En betald anmälan till Stafettmaran ses som bekräftad och definitiv, startavgiften återlöses således inte.

Kan någon annan ta över vår startplats?

Nej, det går inte att överlåta sin startplats.

Jag har betalat, men finns inte registrerad?

En anmälan registreras direkt i systemet och uppdateras varje dygn. Dagen efter en anmälan ska du kunna hitta din anmälan under fliken ʺSök i startlistanʺ om din anmälan registrerats korrekt. Kontakta Stafettmarans kundservice på, info@stafettmaran.se,  genom att mejla en förklaring och den kvittens du fick i samband med anmälningen.

När skickas startbeviset ut?

Startbeviset/bekräftelsen kommer direkt på mail vid anmälan. Sen skickar vi ut nummerlapparna till lagledaren ca två veckor innan start. Stafettpinne med chip lämnas ut i Ystad tävlingsdagen från kl 09:00 fram till 10:30 i Stafettmarans tält i startområdet.

Kan jag göra ändringar i min anmälan?

Det går bra att byta en viss tid innan. När den funktionen plockas bort beror lite på hur högt anmälningstrycket är.

Finns det någon åldersgräns i Stafettmaran?

Stafettmaran är öppen för alla löpare.

Toaletter och dusch?

Det kommer att finnas toaletter vid start, växlingsstationerna och omklädningsrum med dusch och toaletter vid målområdet.

Är jag försäkrad?

Din egen personlig försäkring gäller vid skada och olycksfall, skulle ni inte ha en egen försäkring så kan ni ta kontakt med oss på info@stafettmaran.se.

Själva arrangemanget runt och under är vi ansvariga för, där följer vi de lagar och bestämmelser som gäller.

Erbjudanden från våra parners

Alarm-tjänst

© 2019 Stafettmaran | Webbplatsen är byggd av Pixelbruket